ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ-ΕΝΕΧΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

................................................ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ......................................................

Για ποιό Λόγο αναπτύσσεται η Ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα αναπτύσσεται από τη Διεύθυνση Μηχανογράφησης του Έμμισθου Υποθηκοφυλακείου Αθηνών με σκοπό την ενημέρωση του κοινού από την υπηρεσία, τη διευκόλυνση της προετοιμασίας του κοινού, που προτίθεται να μας επισκεφθεί, αλλά και την ενημέρωση των υπαλλήλων από τη διοίκηση.

Το κοινό μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρίσκει όποτε επιθυμεί χρήσιμες πληροφορίες, για την υπηρεσία, χωρίς να δεσμεύεται από το ωράριο εργασίας, χωρίς να ταλαιπωρείται και χωρίς να χρειάζεται να απασχολεί τους υπαλλήλους ή τη διοίκηση για τετριμμένα (και όχι μόνο) θέματα. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προετοιμάσει τις κινήσεις του και αυτά που θα πρέπει να έχει μαζί του, ώστε ν' αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις, περιπέτειες, ταλαιπωρία κι εκνευρισμό, ενδεχομένως κι αδικαιολόγητους διαπληκτισμούς με τους εργατικούς, κατηρτισμένους κι εξυπηρετικούς εργαζόμενους, που εκτός από συνεπείς κι υπεύθυνοι, τυγχάνουν φιλήσυχοι κι ευηπόληπτοι κατά πάντα.

Οι υπάλληλοι μπορούν εύκολα, γρήγορα κι ευχάριστα να βρίσκουν ενδιαφέροντα στοιχεία για νόμους, εσωτερικούς κανονισμούς, διοικητικά θέματα, διαδικασίες, και γενικά διάφορες χρήσιμες οδηγίες για τον τρόπο δουλειάς τους, τις άδειές τους, συνδικαλιστικά κι άλλα θέματα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν, χωρίς ν' αποσπούν συναδέλφους από την εργασία τους.

Η διοίκηση μπορεί να κοινοποιεί εύκολα και άμεσα οιεσδήποτε αλλαγές νομικής ή διοικητικής φύσεως σχετίζονται με την υπηρεσία.

Last Updated on Friday, 20 May 2011 12:38