ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ-ΕΝΕΧΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

................................................ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ......................................................

Γιατί κατ' αυτό τον Τρόπο

Η ιστοσελίδα δανείστηκε εμφανησιακά χαρακτηριστικά από την Ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαισύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου διοικητικά υπάγεται.

Καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια στην επιλογή της θεματολογίας, την ταξινόμησή της και στην τιτλοφόρηση κειμένων κι επιλογών, με γνώμονα την καταληπτότητα, την ευκολία και την αμεσότητα στην πλοήγηση (με βάση στατιστικά εκτιμώμενη ιεράρχηση ενδιαφερόντων) και την αποφυγή συγχύσεων.

Η υπηρεσία μας αποφάσισε σε κάποια σημεία να διαφοροποιηθεί πρωτοποριακά από τις πεπατημένες μεθόδους. Αποπειράται να στείλει τα μηνύματά της μέσα από εύπεπτα, πικάντικα χιουμοριστικά κείμενα, συχνά γαρνιρισμένα με διόλου ευκαταφρόνητη δόση υπερβολής. Ελπίζουμε το κοινό μας να μην κρίνει τη δόση αυτή της υπερβολής ως υπερβολική.

Δηλώνουμε ρητά ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση να θίξουμε πρόσωπα ή καταστάσεις, απλά επιθυμούμε να διευκολύμουμε και να ενημερώσουμε. Κάποια κείμενα χαρακτηρίζονται γενικά από σατιρική χροιά και κατ' ουδένα τρόπο δε διεκδικούν θέση, ακρίβεια ή ευθύνη επιστημονικών συγγραμμάτων.

Η δημιουργική κριτική σας είναι για μας πολύτιμο στήριγμα κι αναντικατάστατος οδηγός σε μια διαρκή πορεία βελτίωσης. Σας παρακαλούμε να μη διστάσετε να μας στείλετε σχόλια, παρατηρήσεις, διορθώσεις, υποδείξεις, κριτικές, ή και δικά σας κείμενα. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα εξετάσουμε με ενδιαφέρον και θα προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε τα μηνύματά σας με τον καλύτερο τρόπο, το συντομώτερο δυνατόν.

Last Updated on Monday, 16 May 2011 10:34